Hoppa till innehållet BOQ

Programuppdatering

Alla våra program kan du uppdatera över webben. För uppdateringen behöver du en installationskod som du beställer via mail och sedan att ladda hem själva uppdateringen.

Saknas supportavtal?

Om du ej har avtal och hämtar programmet betyder det att du vill vara med i uppdateringssystemet och vi debiterar då ett supportavtal som gäller 12 månader från den dag du hämtar programmet.

Uppdatering av FAQBOQ och FAQ

Ladda ner uppdateringen och installera.

FAQBOQ Fakturering

FAQ Fakturering     (OBS Windowsversionen)

Programuppdatering av BOQ, QLIENT & XBOQ

Gör så här:

1. Ladda hem uppdateringsprogram

Alla våra installationsprogram är signerade med Microsoft Authenticode vilket innebär att programmen hela tiden skyddas och är helt oförändrade sedan BOQ signerat dem. Förändras programmet så startar det inte.

Ladda hem BOQ uppdatering här

Ladda hem QLIENT uppdatering här

Ladda hem XBOQ uppdatering här
  2. Beställ kod

För att installera uppdateringen behövs en kod som programmet frågar efter vid installationen. Koden används för bevakning att användaren har ett gällande supportavtal. Fyll i uppgifterna och du får ett autosvar med koden.

Fält markerade med * är obligatoriska fält.

By Formsmedjan. Powered by Yago