Hoppa till innehållet BOQ

Programflytt

Behöver du installera om programmet på en ny dator eller har din dator gått sönder? Nedan hittar du mer information om hur du går tillväga.

Byte av dator

Om du har kvar den gamla datorn och installerat programmet korrekt direkt på c: kan du bara kopiera hela mappen och lägga över den på den nya datorn.

Gör så här:

• Kopiera BOQ-mappen till den nya datorn till C:
  • Gör sedan en ny genväg till BOQ.EXE i mappen.

Datorn har gått sönder

Om din dator gått sönder och du har frågor om hur du går tillväga för att installera om programmet, ring supporten tel. 0921-558 40 så kan vi guida dig genom processen.

By Formsmedjan. Powered by Yago